≡ Menu

Магазин за бебето – всичко необходимо за вашето бебе на едно място

В тази статия, ще намерите информация за най-необходимите продукти за новороденото дете. Ще споделим едни от най-важните детски стоки, нужни още от раждането, които можете да откриете в магазин за бебето Baby Galix. Изброените продукти могат да послужат и като идеи за подаръци, в случай, че ви предстой първа среща с новородено бебче. Всички представени стоки са за ваше улеснение, както и за удобство в грижите за малкото дете.

Безопасността на първо място

Още с първите покупки, помислете за безопасността на вашето бебе. Необходимите ви неща за здравето и хигиената на бебето са термометър, аспиратор за носле и нокторезачка. Когато разполагате с електронен термометър бързо и лесно ще можете да следите телесната температура на детето, с аспиратора лесно ще почистите секрета от нослето, а използвайте нокторезачката веднъж седмично, понеже бебешките нокти нарастват твърде бързо.

Козметика и продукти за баня

Изберете подходяща ваничка за къпане. Всеки бебешки магазин предлага богат избор от анатомични модели, а някои от тях можете да съчетаете със специално пригодените стойки за ванички. Благодарение на стойките вие максимално ще улесните къпането на бебето, без да има нужда да търсите специално място за поставяне и повдигане на ваничката. Още едно нововъведение, предлагат от магазин за бебето, чрез специалния отвор намиращ се на дъното, можете лесно да изпразните водата.

За да поддържате кожата на вашето бебе гладка и мека използвайте специализирана бебешка козметика. Специалните съставки, които съдържа запазват кожата хидратирана и мека. Благодарение на нежните козметични продукти, можете да избегнете много неприятни обриви и алергии.

От всеки магазин за бебето можете да си набавите пълна гама от висококачествени детски марки козметика. Най – необходимите продукти за бебето са:

  • шампоан за коса и тяло
  • нежен сапун
  • пудра
  • масажно олио
  • тоалетно мляко
  • различни кремчета
  • клечки за уши и мокри кърпи.
  • Четка и гребенче

Бебешки уреди, шишета и аксесоари

  • Преди да се появи бебчето вие трябва да се подготвите. За това посетете магазин за бебето Baby Galix, от който можете да се сдобиете с различни бебешки уреди, шишета и аксесоари, който значително ще улеснят в грижите за ежедневните му нужди. Ето и други необходими детски стоки:
  • Уредите за стерилизация дават възможност за поддържане на чисти шишета, биберони и други принадлежности. За кратко време лесно и удобно всичко е стерилизирано и чисто. Добре е да използвате именно тези уреди, поради улеснението, което предоставят. Знайте, че микровълновите фурни, не са никак препоръчителни за тази дейност.
  • Овлажнители за въздух също са от особено значение в грижата за детето. Благодарение на тях въздухът в стаята не се изсушава. Особено подходящи са в студените зимни дни, когато в стаята на детето има включен отоплителен уред. Някои по – нови и модерни овлажнители имат сензорно управление, таймер и възможност за регулиране на парата. Как всъщност функционират студените овлажнителите? Те използват високочестотни вибрации и ултразвукови технологии за разграждане на водните молекули в пара, която овлажнява въздуха. Предимството им се крие, е в това, че са напълно безопасни и не могат да изгорят детските ръчички при докосване на излизащата пара.
  • Изберете различни модели детски шишета. Предлаганата гама, дава възможност за физиологични шишета, с дупки в биберона, за да избегнете поглъщането на въздух при храненето на детето. Така съществено намалявате и образуването на колики в детско коремче. Предлаганите биберони в магазин за детето са с различни размери, спрямо нуждите на бебето и в зависимост от вида храна, за който ще са предназначени. Тук има значение дали става въпрос за чай, вода, адаптирано мляко, майчина кърма или каша. Родителите могат да избират между силиконови и каучукови биберони за хранене

Удобни и полезни аксесоари за транспортиране на бебето

  • Кенгуру, един особено функционален продукт, предлаган във всеки магазин за бебето. Благодарение на него, можете да извършвате ежедневните си занимания, а същевременно вашето малко съкровище да бъде в прегръдките ви. У дома или на разходка, кенгуруто ще бъде ваш неизменен помощник. Представете си улеснението да отидете на пазар, а двете ви ръце да бъдат свободни. Без да е необходимо да държите детето на ръце или да бутате детска количка.
  • Кошница – леката и удобна кошница е изключително удобна за малкото бебче, заради удобната форма, която заема тялото му. В магазин за бебето, ще намерите различни модели и размери кошници, съобразени с възрастовата група и теглото на всяко дете. Кошниците се използват предимно за бебетата до шест месечна възраст. Удобни са и за бърза разходка, транспортиране с колата или да поставите детето в нея, за кратко време у дома. Кошниците са много удобни, когато трябва да се движите някъде с малкото бебе. Ако то е твърде малко и не можете да намерите подходяща седалка за кола, това е идеалното решение. Бебетата обичат да бъдат поставяни в кошница, често пъти, след като са нахранени и спокойни те заспиват в тях.
  • Сгъваемата кошара е предпочитана от много родители и за постоянно легълце на бебето у дома. Заради удобната им лека конструкция и възможността безпроблемно да бъде пренасяна от стая в стая. Съвременните сгъваеми кошари, които се предлагат в магазин за бебето, имат много удобства за майката и детето, като възможността за повдигане на второ ниво, допълнителни джобове за аксесоари, много удобен и функционален плот за повиване, и цветни музикални въртележки. Когато се наложи да пътувате, просто сгъвате кошарата и я поставяте в прилежащия към нея удобен сак. В бебешките магазини ще намерите и удобни ортопедични детски матрачета.

Според много родители магазин за бебето Baby Galix, улеснява значително избора, а най-хубавото е, че можете да пазарува от дома ви. Избирате и поръчвате от богата гама детски стоки по всяко време – бързо, лесно и удобно.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!