≡ Menu

Мебели по поръчка

Кухнята, като съществена и неразделна част от интериора, трябва да е също проектирана и аранжирана, така че с цялостния дизайн на жилището в съответствие да е. Много често харесваме за дневната минималистичен или изчистен стил, но пак да сме на класическата романтична кухня почитатели или пък обратното. В такива случаи за чия сметка ще е компромисът, е най-добре да се реши. Сега е във възход тенденцията на новите антични мебели по поръчка. Повече хора напоследък предпочитат да изглеждат антично кухните им, но зад това всичките необходими екстри на съвременната кухня да се крият и иновации.

Вграждането и скриването зад плотове на кухненските уреди, които по нищо от общия дизайн мебели не се отличават, за създаването на уютна обстановка допринася, в която привидно отсъства функцията. Контролпанелите скрити за окото остават също. Френският стил прованс за съвременните кухни по поръчка е също сред лидерите. С помощта на архитектурни добавки и орнаменти в кухнята днес може от отминали времена автентичната обстановка да бъде наподобена. Актуални са декоративните греди по тавана, богатата орнаментна украса, изписана върху мебелите, фреските.

Оранжевият цвят е доста ярък и интензивен цвят, който вниманието неминуемо привлича и за акцентите и детайлите е изключително подходящ, освен това свежест и ведро настроение внася в кухнята. Жълтият е онзи цвят, с който най-бързо ще бъде забелязана кухнята ви. Бледите нюанси за постигане на слънчева атмосфера са по-подходящи, докато е най-добре наситеното жълто за отделни елементи и акценти да се използва, тъй като би могла прекалената му интензивност върху окото агресивно да въздейства.

Пурпурният цвят сред съвременните мебели по поръчка е хит. Тъмните нюанси благородство излъчват, но е добре пестеливо да се използват и твърде големи площи да не заемат, също са подходящи и за акцент, докато бледи виолетово-лилави и по-светлите нюанси са за създаване на жизнерадостна и свежа среда предпочитани. Червеното изисканост и стил внушава, въпреки че с него впечатляващи ефекти могат да се постигнат – не бива в доминиращ цвят . Кухни по поръчка в синьо свежест и чистота вдъхват, отпускащо и релаксиращо действат. В най-светлите оттенъци, синият чувството за лекота и въздушност създава в пространството. По-тъмните сигурност и респект внушават. Те на хора с ярко изразена индивидуалност допадат.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!