≡ Menu

Няколко начина да подобрите своята визия за минута

Трудно ли Ви е да станете навреме сутрин? Ако и Вие сте от жените, които ставате в последната минута, казвайки си „само още пет минутки“ и се завивате отново… Е то тогава със сигурност се оправяте бързо сутрин, или поне се опитвате. Често безсънието ни личи на лицето и това се отразява зле на вида ни, а никой не иска да изглежда на работа така, все едно е имал много тежка вечер. Ето защо тук ще можете да се насладите на тези няколко трика за бързо разкрасяване сутрин, които можете да направите само за минутка преди да Ви обгърне забързаното ежедневие. Да, правилно прочетохте- само минута!

  1. Опитайте да разтопите кубче лед върху лицето си.

Този трик е доста популярен и това е причината да съм длъжна да го споделя с Вас. Ледът както всички знаем свива порите на лицето и не позволява на кожата Ви да се замърсява толкова бързо през деня. Разбира се, този трик се прилага след като вече сте почистили кожата си сутрин. По този начин охлаждащото усещане ще предаде свеж и тонизиран вид на Вас и Вашата кожа.

  1. Скрийте спрей за лице в дамската си чанта

Много малко дами използват спрей за лице през деня, а той се отразява много добре на кожата на лицето. През деня всякакви замърсители атакуват и изсушават кожата на лицето и по този начин тя не изглежда добре. Можете много лесно и бързо да се погрижите за това, като просто напръскате лицето си със спрей- може и розова вода. Това ще хидратира добре лицето и ще му придаде изключително по-приветлив вид.

  1. Използвайте сух шампоан

Колко от Вас използват сух шампоан в ежедневието си? Да, точно така- сух шампоан би Ви разкрасил изключително бързо и ефикасно. Ако и Вие страдате от мазен скалп и косата Ви се замърсява прекалено бързо, но нямате време всеки ден да си правите прически. Е, това е едно много добро решение за Вас. Просто впръскайте сухия шампоан от разстояние разби се, за да не се получат бели следи. След това втрийте с масажиращо движение в кожата на главата си. Ето как за минутка можете да изглеждате така, все едно току що сте измили косата си.

  1. Сложете си коректор във вътрешната част на окото

Това е много бърз, лесен и ефикасен начин да накарате лицето си да изглежда по-добре. Ако и Вие се успивате сутрин и сънят не Ви достига- е то тогава найвероятно имате сенки под очите. Нали не искате на работа всички да Ви питат дали не сте болна? Решете бързо този проблем, като нанесете малко количество не искрящ коректор във вътрешната част на окото си. Това ще заличи следите от безсъние и ще Ви предаде свеж и тонизиран вид.

И не на последно място за цялостен завършек преди да излезете сложете от някой от любимите си оригинални дамски парфюми. Именно този парфюм ще предаде цялостен вид на визията Ви!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!