≡ Menu

Онлайн игрите с коли са забавни и предизвикателни

Онлайн игрите с коли не са нещо ново, но може би не сте чули за тях, защото сте били зает с избиването на извънземни или бомбардирането на сгради. Ако търсите промяна от тези бойни игри, в които виждате колко много зомбита и вампири може да убиете за 1 час, трябва да проверите някои от новите игри с коли. Те са приятни и забавни, и също толкова конкурентно способни, както твоите бойни игри.

Преди години тези игри бяха просто състезания на писти или обиколка на някоя страна. Ти сядаш зад волана на колата си и караш по пистата или в страна, и се мислиш за готин, защото караш.

Тези игри нямат нищо общо с игрите, които имаме днес.

Днес изборът ти от игри е почти безграничен. Да, има състезателни игри, но ти не караш просто по писта, както преди, а се състезаваш през пустиня, надпреварваш се и бягаш от полицейски коли, състезаваш се с снежни джетове и се въртиш по леда. Можеш дори да решиш да се състезаваш със зомбита и вампири или да има високоскоростни гонки с ченгетата.

Има също така игри с паркиране, където трябва да избегнеш препятствията, ако искаш да паркираш твоята кола. Тези игри са страхотни, особено една от тях “Driver’s Ed”, която много деца обичат да играят, когато са готови да вземат шофьорска книжка, а тази игра може да им помогне много.

Днешните игри с коли просто стават все по-добри и по-добри. Вместо да имаш едно обикновено състезание, както преди, когато завладяваше пистите, сега трябва да караш на далеч по-трудни писти. Твоята кола е станала по-мощна. Ти притежаваш по-хубави джанти, или специална турбо инжекция, която прави твоята кола по-бърза. И, разбира се, колкото по-бързо караш, толкова повече награди и тунинги печелиш.

Дори има игри с коли, които имат включена стратегия, където трябва да караш наоколо и да събираш неща, преди да можеш да минеш на следващо ниво. Както повечето популярни игри, ако искаш да ставаш по-добър, трябва да сключваш съюзи с други играчи. Това означава, че ще се запознаеш с нови хора от целия свят.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!