≡ Menu

Особености при регистрация на фирма във Варна

Ако сте новак в бизнес средите, но желаете всичко да върви по план при регистрирането на Вашата нова фирма, то имате нужда от подробна информация относно особеностите свързани с тази тема. Разбира се, всеки бизнес е различен и предизвикателствата пред, които се изправя са с различна тематика. За съжаление няма универсални решения, които да се използват от всички видове бизнеси, но едно е абсолютно сигурно – трябва задължително да регистрирате фирмата на свое име.

Процедурата по регистриране на фирма в град Варна се реализира в няколко стъпки, с които можете да се запознаете като прочетете законодателството, което я регламентира. Освен това, можете да попитате и приятели, които са основали и регистрирали фирма наскоро. Цялата информация, получена от тях ще Ви помогне до някаква степен да придобиете представа как се случват нещата. Но има и още куп неща, за които Ви трябва консултация със счетоводител, който да Ви насочи и помогне.

Нека Ви разкажем за някои особености свързани с регистрацията на фирма във Варна, за които вероятно не сте чували и няма от къде да чуете. При регистрация на фирма трябва да внесете сума, която зависи от дейността извършваща се от нея. За ЕТ вноската започва от 100 лв., и достига до 200 лв., за ЕООД и ООД. При допускане на грешка в заявлението или липса на документ, регистрацията Ви ще бъде отказана, но това не е всичко. Освен, че Вашата фирма няма да бъде регистрирана и вноската, която сте предоставили няма да Ви бъде върната. Затова бъдете изключително внимателни, ако сами извършвате регистрирането.

За да си спестите грешки и трудности, бихме Ви посъветвали да предоставите регистрацията на фирмата ни във Варна на. По този начин ще останете спокойни и ще си спестите много нерви. При срещата със счетоводител е хубаво да обсъдите коя е най-подходящата правна норма за Вашата фирма. Следвайки съветите на професионалист ще преминете по-лесно през най-трудните фази от създаването на фирма.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!