≡ Menu

Открийте ползите на минералната вода

Сигурно безброй пъти сте чували как всички трябва да пием повече вода, но още по-добре е, ако пием минерална вода.

Минералната вода е полезна за нас по много причини. Преди всичко, изследвания са показали, че минералите се усвояват от тялото много по-лесно, когато се приемат чрез водата, отколкото с храната. Поради тази причина се препоръчва да добиваме възможно най-голяма част от нужните за организма минерали чрез водата.

Навсякъде по планетата водата съдържа най-различни минерали, като калций и магнезий. Ако не приемаме тези вещества с водата, телата ни буквално ще започнат да се разпадат, започвайки от зъбите и костите.

На пазара се предлагат много филтриращи системи, които чрез обратна осмоза пречистват водата и унищожават всички вещества в нея, а след това се налага в нея да се вкарат минерали допълнително. Какъв е смисълът от това? Да не говорим и, че е много скъпо.

Най-хубавата, полезна и чиста минерална вода е тази, в която поначало са запазени минералите, а са филтрирани замърсителите и вредните вещества. Така се запазват първоначалния полезен състав на водата и нейният киселинен баланс.

Пиенето на минерална вода поддържа тялото в баланс и подсилва имунната система. Учените са доказали, че минералната вода помага много при пречистването на организма от токсините. За да бъде безопасна и полезна за пиене, минералната вода трябва да бъде пречистена от повече от 2000 познати токсични химикала и вещества и да съдържа най-основните и необходими минерали.

Направете си услуга, като пиете по-често минерална вода. Така ще бъдете по-здрави, ще се чувствате по-добре и ще боледувате по-малко. Заложете на фирма за доставка на минерална вода, която ви предлага ниски цени и качествена вода, която е добре пречистена и съдържа жизненоважните за организма минерали (калций, магнезий, желязо, сулфати и др.).

Не се сещайте да пиете минерална вода само когато боледувате. Тя наистина ще ви помогне да се възстановите по-бързо, но редовното пиене на минерална вода е превантивна мярка.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!