≡ Menu

Отопление с Климатик

Ако имате офиси и трябва да помислите за евтино отопление през зимата, без съмнение можете да заложите на климатизация. Фирмата ни работи на конкурентни цени и предлага богата гама от разнообразни модели и марки на климатици. Без значение дали се нуждаете от подови, стенни, канални, колонни климатици, конверторни, неконверторни или пък нискотемпературни инвертори, фирмата ни ще отговори адекватно на потребностите и изискванията на своите купувачи. Това е така, защото консултантите от фирмата за климатизация ще ви покажат разнообразие от модели и марки климатици, които са популярни и утвърдени в цял свят. Има ли някой, който не е чувал за климатици Панасоник, Самсунг, Тошиба или пък климатици Дайкин? Все изпитани и доказали се на световния пазар марки климатици, в чиито проекти са заложени качествени части и нова технология, отговаряща на високите европейски стандарти и изисквания за енергийна ефективност.

Научете повече за моделите, които фирмата ни предлага и за цените на климатиците в сайта на фирмата. Тук ще намерите и форум за най-често срещаните въпроси от типа: какви са предимствата на климатизацията, какво представляват всъщност нискотемпературни инвертори, защо и как се почистват филтрите на климатици, кои модели да изберем според площта на стаите, какво е Swing функция и как се използва и много други. Отговорите на тези въпроси са напълно компетентни и те ще ви послужат при избора ви на климатик като ви дадат реална преценка за множеството функции на климатици.

От сайта на Фирмата ни можете да получите инструкции за експлоатация на избрания модел климатик, както и за неговия монтаж. Разберете още, кои климатици са в промоция и на какви намалени цени се продават. Научете още кои са най-новите климатични продукти и какви са техните марки. Телефоните за контакти, скайп връзка и имейла на фирмата ни, са също обявени в сайта. За по-лесна ориентация, в уеб сайта, е поместена карта, която дава представа, къде точно се намират офисите и магазините на компанията за климатизация. Работното време също е обявено като допълнителна информация на заинтересованите клиенти.

Освен климатици и нискотемпературни инвертори, предмет на дейност на фирмата ни представляват и соларните отоплителни системи, термопомпи и вентилационни системи. Фирмата също така извършва сервиз на климатици и слънчеви колектори, за града и околността. Разгледайте и промо офертите на мултисплит системи за вашия апартамент, къща, вила, офис.

Всяка една покупка от фирмата ни е разумна и на достъпна конкурентна цена.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!