≡ Menu

Парфюми за всеки вкус

Всеки от нас малко или много се старае да изглежда добре като поддържа добър външен вид и се облича според модните тенденции. Уханието на хубави качествени парфюми, също ще ни придаде повече шикозност и изтънчен вид.

Затова и ароматът от парфюма, който използваме, трябва да е приятен за околните и за самите нас. Но от къде да намерим маркови парфюми, които да отговарят на нашите вкусове за аромат и същевременно с това да не ни костват много финансови средства? Има един онлайн магазин за маркови парфюми, в който ще намерите точните за вас аромати.

В лявата страна сайта са изброени всички продукти, които се предлагат и с едно кликване върху желаната марка парфюм ще се покаже по- подробна информация за вида ухание, милилитрите на шишенцето парфюм и цената, на която можете да го поръчате.

Доставката се извършва с куриерска фирма „Еконт Експрес“ като цената за доставка не е включена в цената на парфюмите. От меню „Информация“ изберете „Доставка и рекламация“, за да се информирате колко ще ви струва доставката, според броя на поръчаните от вас парфюми и адреса, който сте посочили за доставка.

Плащането става на място, лично на куриера, като предварително сте огледали пратката и сте се убедили, че това е направената от вас поръчка. Всеки клиент има правото да върне продукта или да направи замяна, ако е възникнала някаква грешка, несъответствие или пък открие фабричен дефект.

Не пропускайте големите промоции в онлайн магазина за парфюми, с които купувайки 5 парфюма, получавате 6- ти безплатен или пък при покупка на 3 броя маркови парфюми, взимате тестер от 20 мл. Побързайте да изберете своя аромат на цветя, плодове, морско ухание, ванилия и още много други, на невероятно изгодни цени.

Качеството на марковите парфюми е доказано и гарантирано, а поръчаният от вас парфюм е опакован в луксозна, оригинална опаковка. Септември ще ви зарадва с много промоции и отстъпки!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!