≡ Menu

Почивки на море

Макар и да е все още януари, лятото наближава. Хората започват да търсят почивки на море през тази година, а хотелиерите и ресторантьорите започват кампаниите по промотиране и рекламиране на бизнеса си, с цел да привлекат клиенти от рано.

Какво обаче можем да предложим на тези, които търсят начин да представят бизнеса си онлайн. Ето няколко предложения за популяризация на услуги в сферата на туризма:

Почивки на море 2011

Сайтът дава възможност да добавите обяви и оферти за почивка. Изискванията са обявата да е минимум 150 символа и задължително със снимка. Можете да добавяте линкове, видео и други полезна информация и мултимедия, с цел да представите най-добре Вашите услуги.

Сайтът е сравнително нов, но база представянето до момента генерира 5,000 уникални посетителя месечно на база екстрапулационен анализ. Обявите подлежат на одобрение.

Почивки на Черно Море

Сайт за обяви по българското черноморие, дава линкове, можете да добавите снимки и описание на Вашият хотел, квартира, апартамент.

Генерира около 2,100 уникални посетители всеки месец, които търсят за квартири или апартаменти.

Почивки

Възможност за публикуване на разкази или туристически пътеписи, както и оферти за почивки в чужбина. Изключително добре класиран в Google със съществен трафик.

Почивки 1

Ако имате хотел, това е сайтът, в който да го добавите. Сравнително нов, все още без съществен трафик.

Не забравяйте да погледнете и другите ни проекти, които дават реални връзки (долнато меню на този сайт).

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!