≡ Menu

Продайте старата кола за скрап

И така, ако колата ви е виждала и по-добри дни или в нея почти не е останал живец, какво да правите с нея? Ако сте решили, че повече не си струва да влагате пари в нея и да я ремонтирате и поддържате, най-вероятно е време да я дадете за скрап или на фирма занимаваща се с коли за скрап.

След като сте установили, че някогашната ви гордост вече е просто купчина скрап, какво да направите, за да се отървете от нея? Отговорът е прост – обърнете се към фирма за изкупуване на коли за скрап. Имате нужда от професионалист, който ще вземе колата ви и ще я рециклира по най-безопасния за природата начин.

Има много фирми и търговци, които се занимават с изкупуване на коли, но има и много измамници. Затова изберете добре фирмата, с която ще работите. Най-сигурно заложете на такава, която ще се свърже с вас бързо, ще ви обясни всичко, което трябва да знаете и ще извози колата ви безплатно. Всички легитимни фирми ще ви платят на място, а няма да ви обещават плащане след време.

За да продадете колата си за скрап, първото нещо, което трябва да направите е да огледате колата си и да извадите от нея, всичко което смятате, че може да ви потрябва. Може да източите маслото и спирачната течност, както и да извадите акумулатора, тъй като те съдържат опасни химикали и макар фирмите да могат да го направят вместо вас, понякога може да ви удържат от цената. Следващото е да се обадите по телефона или да попълните формуляр в уебсайта на фирмата. Не след дълго ще получите обаждане от представител на фирмата, с който ще обсъдите всички аспекти от сделката. На място при вас ще бъде изпратен човек, който ще финализира продажбата, ще ви даде всички необходими документи и ще ви плати договорената сума. Това е. От вас не се иска нищо друго.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!