≡ Menu

Ремонт София – как да изберем майстор?

Изборът на майстор за предстоящия цялостен или частичен ремонт е цяла одисея. Всички знаем как наши познати и приятели ни насърчават за свой познат майстор, но по-често ни плашат със своя лош опит, като ни разказват, че влезе ли ти майстор веднъж в къщата – отърваване няма. Всички знаем историите и за това как на мнозина се налага да ремонтират след ремонт на жилище. Това ни прави много по-нерешителни и започваме да отлагаме до безкрай или се опитваме сами да оправим нещо, доколкото можем. Това обаче се оказва най-лошият избор, защото никога нещата не са “като истински”. Нещо в нашия опит за ремонт ни вади очите и изглежда и в очите на останалите евтино, скалъпено, несериозно.

Така беше и с нас / няма да споменавам името на фирмата ни, за да не изглежда като наша реклама, а темата сега са други хора/, докато не открихме една бригада от майстори със собствен сайт за ремонт в София и областта около София. Основните ни страхове бяха естествени, човешки – дали ще се разберем, няма ли да ни излъжат в цените, няма ли да се появят безкрайни допълнителни плащания, няма ли да се работи немарливо и разбира се – няма ли ремонтът да се удължи твърде много, над предвиденото.

Трябваше да ни се ремонтира един офис, но в последствие се стигна и до цялостен ремонт на жилище на един от собствениците на нашата фирма, отново с тази бригада, която ремонтира офиса ни. Та на въпроса за офиса.

В началото ни се стори малко странно, че ни разпитаха толкова добре и за толкова детайли, чак леко се усъмнихме дали майсторите не са малко съмнителни типове. Оказа се, че всичко е било уместно и после тази предварителна информация разреши много възможни проблеми и непредвидени казуси. Това позволи и да ни дадат и точна цена /между другото доста приемлива/ и да определят ясни срокове за изпълнение, които също спазиха. И офисът ни и жилището са в София, като бригадата работи в тази част на България. Трябваше да се направи преустройство, преградни стени, измазване, поставяне на настилка, както и разбира се боядисване накрая. Разбира се, мина се и през лепене на плочки в банята, както и инсталиране на санитарията.

За отбелязване е, че частта от офиса, която искахме да не се ремонтира остана чиста и незасегната. Пазиха я с покритие и после беше като нова, точно както и отремонтираната. Целият боклук, който правеха, изнасяха сами и ние почти нищо не разбрахме, като накрая видяхме само завършения вид на помещенията. Мисля, че това са най-добрите майстори за вътрешен ремонт в София и мога да ги препоръчам на всички. Разбира се, въпреки че съм се сблъсквал с много майстори и много опити за ремонти и свои, и на приятели, не познавам всички майстори в града, но моят опит ми подсказва, че при такива майстори, не е нужно да се търси другаде.

Тръгнах от там, че е цяла одисея да се търсят хора за качествен ремонт, но в нашия случай тази одисея беше щастлива и сме много доволни. Затова и пишем това и даваме линк към тях, за да изразим благодарност на нашите майстори за техния качествен ремонт!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!