≡ Menu

Сватбата наближава – избрахте ли сватбените златни бижута?

Мечтата на всяка жена е да бъде булка. Колкото и да говорим, че в днешно време не се нуждаем от официален брак и можем съвсем спокойно да си живеем и така, няма жена, която поне веднъж не си се е представяла облечена в бяло, сложила прекрасните си златни бижута да пристъпва към олтара.

Ако за вас сватбеният ден не е мечта, а реалност, която очаквате с нетърпение скоро да се осъществи, но още не сте открили идеалната златна бижутерия за сватбения си ден, ето какво имаме да ви кажем.

Златните бижута, които ще носите на сватбата си са също толкова важни, колкото роклята, в която ще се облечена, затова е добре да започнете търсенето им от рано.

У нас няма традиция да се носят златни бижута, които се предават по наследство, но ако имате желание (и подхождат на роклята ви) можете да сложите някой от накитите на мама или баба.

Ако не разполагате (или не ви харесват), можете да разгледате голямо разнообразие на златни бижута онлайн.

Стига сме говорили общи приказки и да започнем със съветите, които сме ви подготвили.

Правилото, към което е добре да се придържате, когато избирате златни бижута за сватбения си ден е да не прекалявате. Избирайте семпли бижута, които да допълват тоалета ви, за да изглеждате стилно и неотразимо на сватбата си.

Преди да закупите бижутата, облечете роклята и си представете как ще изглежда колието, което сте си харесали, ако го поставите. Класиката в жанра са колиетата с перли, така че ако не искате да сгрешите, едно семпло колие с перли ще ви свърши перфектна работа. Перлите не излизат никога от мода и можете да си ги носите на различни светски събития и след сватбата. Ако не харесвате перли, и роклята ви е с по-отворено деколте, добре би седяло едно златно колие с диамант или няколко реда тънки, златни верижки, които започват от шията и стигат до бюста ви.

С избора на обеци е добре да сте по-обрани и да се спрете на малки, златни обеци от злато, перли, скъпоценни или полускъпоценни камъни. За сватбения ден големите, дълги, шумни обеци не са много подходящи, без значение каква ще е роклята ви.

Пръстените, които трябва да стоят на ръцете ви точно в деня на сватбата са само два – годежния и сватбената халка.

Гривните и часовниците не са препоръчителни точно за този ден, но пък ако прическата и тоалета ви позволяват можете да се поглезите с някое малко златно бижу в прическата или воала.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!