≡ Menu

Сватба по чешки

Има много стилни места в Чехия, между които да избирате, когато планирате сватба по бохемски. Можете да имате сватба, организирана от сватбена агенция там, в страната на романтичните крепости или в замък, далеч от тълпите, но достатъчно близо до града. Или можете да имате светска сватба и тържество в кметството от ренесанса или може би в парка или градина в замък. За църковната сватба можете да изберете един богато украсените стари църкви или дори да имате церемония навън в красива градина.

Сватбена агенция предлага дестинация и планове за сватба за тези от вас, които искат просто да пристигат и да се насладите на своя сватбен ден, без да се занимават с всички подробности, да се притесняват за дреболиите, а същи се предлагат индивидуални сватби, планирани детайлно по електронната поща за няколко месеца. Независимо дали искате да избягвате или планирате уникална сватба, което ще се отрази на вашите личност и стил, координаторът на сватба ще ви помогне с всички необходими формуляри и формалности и осигури най-добрите услуги в ценови диапазон по ваш избор, включително и рецепти за готвене. Тази сватбена агенция ще ви помогне да развиете вашите идеи за сватба. Те са гъвкави и креативни в планиране на сватба.

За вашата ангажираност, церемония на сватба, символични сватба или подновяване на обет, или за меден месец, сватбена агенция предлага в Чехия и голямо разнообразие от места. Тя ще ви помогне да изберете и ще организира церемония с всички подробности, както и приемане или настаняване в замъка, хотел или апартаменти за вас и гостите. Свържете се с координатора на сватба, който ще отговори със специални оферти, на базата на вашите предпочитания, и който ще работи по плана с вас чрез електронна поща или Skype, както и ще предложи на вашия интерес и ще предложи предварително посещение и пътуване до избрани места в други части на Чехия.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!