≡ Menu

Силата на лилавия цвят

Лилавото е силен цвят. Не само мощен в поразителния си вид. Топъл микс от успокояващо синьо и наситено червено, лилавото има силно значение на много нива.

Често свързван с кралски особи, лилавият цвят носи със себе си силата на властта и снизхождението. В религията е символичен цвят, който има различно значение в множество религии. От друга страна е изразител на сексуалността.

Какво друго носи със себе си, този съблазнителен цвят? Той подобрява творческото мислене.

Великия Леонардо да Винчи пише, че медитацията и молитвата са десет пъти по-мощни, правени на топло трептене на лавандула или лилава светлина във фонов режим.

Колко често е медитирал на практика не се знае, но е известно, че е сътворил някои доста магически неща, което предполага, че силата на лилавото е творческа сила.

Лилавият цвят стимулира емоциите.

Различните нюанси на лилаво символизират различни значения. Светло лилаво създава романтични чувства и чувственост, като най-мрачните нюанси на лилавото се свързват със смърт и погребения (цвят на траур в някой култури). Ярко лилавото, от друга страна, носи със себе си игривост, което обяснява защо 75% от малките деца са почитатели на лилавият цвят и биха го избрали пред други цветове.

В Фън Шуей, лилавият цвят е символ на децата, богатството и любовта, цвят който царува.

Лилавият цвят засилва въображението на децата, подходяща като цвят за стените на детска стая, стимулиращ техния ум и активност. Източна стена в лилави нюанси би подобрила здравето на вашето дете. Южната ще окаже въздействие върху млади изгряващи изпълнители. Западна стена в лилав цвят, би стимулирала творческата част от ума.

За по – възрастните, кралското лилаво е цветът на просперитет, добър и за любовния ви живот. За стимулиране на властта в дома, лилава боя на югоизточна стена или ъгъл биха помогнали. За късмет в бизнеса, бизнес срещи, сделки, облечете тоалет в лилав тон.

Като се има предвид, късметът и добрата енергия, която носи със себе си лилавото, то също така стимулира романтиката при двойки. За да засилите сексуалността си и да да подобрите сексуалния си живот, лилавото бельо, лавандуловата вода, за напръскване на спалния матрак, са чудесен избор.

Снимките ви, ваши и на вашия любим в лилави рамки, както и лилав аметист в югозападния ъгъл на стаята, ще донесат дълголетие и благополучие на вашите взаимоотношения

Усещате ли силата на лилавото? Кажете ни, ако сте привлечени от мистерията и блясъка. Поставете го във вашия дом или офис за късмет, богатство и любов.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!