≡ Menu

Стените на нашият дом чрез комбинация от различни стикери в един проект

Сайта ни предлага стикери за стена които са така проектирани, че освен самостоятелното им използване позволяват и да се използват в различни комбинации. Това което се изисква от вас е да дадете крила на Вашето въображение.

Проекта който ще предложим е “дърво с пеперуди и птици” и е подходящ както за стени на дневна стая така и за спални, трапезарии и други помещения. Тази тема е успокояваща и давща ни мир след напрегнат ден. Ние можем да покажем нашата страст към природата по- различни начин, както и ще допринесе зеленина и свежест към нашия интериор в дома. Ние предлагаме богата гама от стикери за стена и декорация с дървета, клонки и листа, както и може да се изработи специален за вас проект в комбинация от различните елементи.

Какво ще Ви е неодходимо:

Гладка и чиста повърхност – стена, мебел, стъкло или метал;

Стикери за стена, които да са в желаната от Вас комбинация;

Определяне на пространството върху което ще се приложи готовия проект. Пространството което ще заемат стикерите може да е както цяла стена така и гардероб или друга подходяща мебел за украса;

Примерът който сме Ви избрали е със следната комбинация от стикери. Черен силует на дърво към което се добавят изкрящи пеперуди или птици. Могат също така и да се прибавят и листа, а те да са допълнителен нов елемент към комбинацията. А в случай, че проекта не ви допадне от първият път не се притеснявайте, разлепете стикерите и опитайте отново.

В блога на можете да намерите интересни интериорни решения за Вашият дом със стикери за стена, както и различни подходящи цветови комбинации.

Интересно е нали?

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!