≡ Menu

Столчета за кола – полезна информация

Всеки един родител трябва да е на ясно кое е най-доброто за детето му и най-вече какво не трябва да прави, особено ако говорим за столче за кола, които ако не се ползват правилно могат да бъдат доста опасни. В тази статия ще ви кажем няколко неща, които определено не бива да правите, за доброто на вашето дете!Първото, което трябва да знаете е, че столчетата не са просто някакъв атрибут за отбиване на номера, а нещо което може да спаси живота на детето ви и това твърдение е доказано с редица тестове.

Столчетата за кола са направени по-възможно най-добрият начин и реално могат да предпазят отрочето ви. Другото, което много често правим е след като си закупим столче да изхвърлим инструкциите, а това е голяма грешка, защото те винаги могат да ви потрябват за правилно поставяне и употреба. На следващо място поставяме грешката да слушате кой ли не, а това може да е много опасно и не винаги правилно.

Да не говорим за префърцунените родители, които повече мислят дали столчето ще отива на самата кола, отколкото колко е безопасно и стабилно и дали е подходящо за детето им. Определено трябва да разберете, че безопасността на вашето дете е на първо място, а не модните течения и хорските съвети, вслушвайте се в производителите и бъдете по-предпазливи.

Гледайте столчето да е подходящо за детето ви, а не си мислете, че това е поредната недомислица на управляващите, за да ви вземат парите. Несъмнено, трябва да обърнете по-голямо внимание на инсталирането на столчето, гледайте да спазвате инструкциите и да е стабилно, а след като сложите детето проверете добре и сигурността на коланите.

Поддържайте придобивката си, защото тя е много ценна, не го правете на коледна елха, защото това може да навреди на детето ви.Спазвайте указанията и ще защитите най-ценното ви!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!