≡ Menu

Странни предмети, инкрустирани със Сваровски

Времето, в което кристалите Сваровски бяха запазен артикул за изработка на бижута е в миналото. Човешкото въображение и възможности са безгранични. Често ставаме свидетели на причудливи дизайнерски решения, но водени от стила и модата, ние се сдобиваме с поредната дизайнерска приумица. Едва ли ще може да си позволите да се снабдите с предметите, които ще ви представим. Сами по себе си, те не притежават уникалност. Материалът, от които са изработени и украсата им от стотици кристали Сваровски са факторите, които определят високата им цена.

За почитателите на твърдия алкохол ще представлява интерес лимитираната серия водка Swarovski Alize. Алкохолът в бутилката може да се определи по-скоро като коктейл от коняк, водка, папая, личи, ягода и роза. Водката е подходящ подарък за деня на Св. Валентин. Това, което я прави уникална е бутилката, украсена с множество розови кристали Сваровски. За съжаление, цената на една бутилка е 2000 щатски долара. Ако мислите, че това е най-скъпата водка в целия свят, грешите. За скромните 6000 долара може да се сдобиете с бутилка Oval Vodka. Това, което определя високата и цена са 7000 на брой кристали Сваровски. Интересен е фактът, че водката е пусната в серийно производство и може да се открие във всеки луксозен бар в света. Технологиите не са това, което бяха. Кристалите Сваровски превзеха компютърния бизнес. Интерес за дамите представлява мишка за компютър, която е украсена с малките камъчета. Формата на компютърния аксесоар е на малка кола. Мишката Сваровски е с едва 19 мм. големина. Детайлите са изпипани до такава степен, че мишката – кола притежава малък багажник. Интерес сред интериорните дизайнери предизвика параван, украсен с кристали Сваровски. Идеята за начина, по който да изглежда е заимствана от приказките за Шехерезада. Параванът е със син цвят, имитиращ тъмното нощно небе. Звездите, които проблясват са кристалите Сваровски. Този продукт е уникален и единствен по рода си. Следващият артикул ще се стори привлекателен за дамите. Това е сутиен със скромната цена от 20 011 долара. Той е изработен със златни елементи, а кристалите Сваровски придават допълнителна доза блясък. И на последно място в нашия списък идва най-скъпото колело на света. Скандинавска компания решава да прояви творчество и създава 10 колела от чисто злато. И защото луксът не би бил пълен, те украсяват всяко от колелата с по 600 кристала Сваровски. Противно на очакванията ни, фирмата е успяла да продаде 5 колела от своята колекция.

Кристалите Сваровски се появяват на все по-причудливи места. Велосипеди, бутилки, дрехи, а какво ли ще бъде следващото нестандартно решение на дизайнерите? Предстой ни да видим.

За да научите повече за бижута Сваровски премите.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!