≡ Menu

Струва ли си цената на PVC дограмата днес

При поръчка на PVC дограма за дома или офиса, със сигурност ви вълнува не само времето за изпълнение на заявката и качеството на монтажа, но и цените, които трябва да се платят.

Крайната цена на тези услуги зависи от това каква дограма сте решили да ви се монтира, колко сложен е самия монтаж, колко камерен профил сте заявили и какъв стъклопакет. Можете да избирате между три, четири, пет и дори шесткамерен профил, като това се отразява на цената на поръчката. По начало цената се определя на квадратен метър, но към това се добавя и труда на монтажниците и още други неща, които подробно ще ви се разяснят, ако посетите офис на фирма за PVC дограма. Такова предварително посещение е доста полезно, защото може да ви даде представа от това какво ще ви струва подмяната на старата дограма с нова. Така може да планирате разходите си и да обмислите въпроса с плащането, което съвсем не е задължително да става на веднъж. Повечето фирми предлагат изкушаващи оферти за лизингови плащания и вие може да се възползвате от това.

Ако вече сте се консултирали с приятели по отношение на видовете дограми и сте обсъдили надълго и широко плюсовете и минусите им или сте гледали реклами по телевизията и имате представа от това какво ви дава една нова ПВЦ дограма, вие вероятно сте наясно, че именно това е дограмата на новия век. Неслучайно в последните години тя е масово използвана в съвременното строителство и може да я видим по обществени, административни и жилищни сгради.

Цената на качествената PVC дограма е по-висока, но за сметка на това вие получавате не само модерна дограма, която ще ви върши работа дълги години, но и устойчива на наранявания, пожар и с топло и шумоизолационни свойства. Ако вие се „хвърлите” на по-евтини оферти, бъдете внимателни и помислете какво ще е качеството на вложените материали и монтаж при тези цени.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!