≡ Menu

Топ съвети за най-красивите очи през лятото

Лято е, време за плажуване, море и забавления. Сега е и времето, в което може да поглезите очите си, като им придадете красив летни нюанси. Предлагаме ви да се насочите към сини, зелени и индиго цветове, защото те са и хита за сезона.

Спиралата – има жени, които сами признават, че може друга част от грима да не използват, но без спирала и „кофата за боклук“ не отиват да изхвърлят. И напълно разбираемо. Спиралата е един от продуктите на декоративната козметика, който прави женствеността ни по-осезаема, а погледа магнетичен. На пазара съществуват много видове спирали, така, че насочете се към модела, които в най-близка степен отговаря на вашите мигли. За целта, ако миглите ви са редки изберете спирала за обем. Ако косъмчетата около очите са къси, спрете се на спирала за удължаване, а ако обичате да киснете в басейна или морето, то водоустойчивата спирала за лятото е правилният избор за вас. Последната може да е от полза и в случай на проливните дъждове, през последните седмици.

Очната линия – много жени смятат, че нанасянето й е трудно. Това далеч не е така. За да се научите да нанасяте очна линия правилно, тренирайте у дома. За целта, поставете лакътя на твърда повърхност, а с другата ръка изтеглете клепача леко настрани. Не повтаряйте нанасянията многократно, за да не се натрупа прекалено количество, което е трудно след това да отстраните.

Молива за очи – повечето дами ползват за заместител на очната линия молива. Много по-лесен начин за премахване на погрешното очертание, при това многообразието от цветове е така богато, а и струва значително по-евтино от очна линия. Наред с това молива може да нанасяте и във вътрешната част по лигавицата на окото или да се учите да очертавате отвън, преди да сте посегнали към очната линия.

Няколко правила при гримиране на очите – преди нанасянето на спирала подгответе миглите. Добре е да имате под ръка щипка за извиване. Нея ползвайте в началото, а едва, когато миглите имат нужния обем и форма, нанесете избрания цвят.

При чувствителни очи ползвайте дерматологична козметика за очи, а за по-голяма сигурност, нанасяйте грима винаги на чисто и у дома, не в движение, за да не навредите на очите.

Благодарение на лазерна апаратура excel V, кръвоснабдяването и стимулирането на ново колагенно влакно се подобряват, впоследствие се компресират и скъсяват, така се постига ефект на затягане на кожата или повдигане.

Така и така, лятото излагаме очите си на прекалено много външни влияния, добре е да положим максимум грижа, за да съхраним кожата около очите за години напред.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!