≡ Menu

Тото джакпота в играта 6 от 49 падна

След няколко поредни месеца чакане, тото джакпота от играта тото 6 от 49 падна.

Натрупания джакпот е в размер на 6 294 682 лева.

Печелившите числа от второто теглене на 54 тираж на българския спортен тотализатор са: 21, 19, 13, 9, 3, 1.

Както се казва на печелившите честито.

Джакпота натрупан от играта тото 6 от 49, ще бъде поделен между петима късметлии, които спокойно може да наречем тото милионери.

За да разберете дали вие сте един от късметлиите, може да проверите вашия тото фиш като посетите страницата за проверка на тото фишове на сайта за проверка.

Според непотвърдена информация три от печелившите тото фиша са пуснати в пунктове на територията на град София. Така че софиянци бъдете внимателни, когато проверявате тото фишовете си в интернет за да не изпуснете късмета си.

Другите два фиша са пуснати в тото пунктове на територията на Ботевград. Въпросния град вече си има двама тото милионера, които вероятно ще влеят свежи пари в местната икономика. Честито и на ботевградчани.

Няколко съвета когато проверявате тото фишовете си.

1. Препоръчително е да проверите тото фишовете си освен в интернет и в най близкия тото пункт, просто за всеки случай за да не изпуснете късмета си.

2. Когато проверявате тото фиша си първо се уверете че сте избрали правилния тото фиш. Тоест вижте дали тиража на фиша ви съвпада с тиража на тегленето което проверявате, за да не изпитате буйна радост и голямо разочарование в един ден.

3. Ако проверявате тото фиша си в интернет. След като попаднете на страницата на Българския спортен тотализатор и сте избрали съответната игра – вариантите са тото 6 от 49, тото 5 от 35 и тото 6 от 42. Маркирайте с курсора на мишката числата които искате да проверите.

4. Внимателно проверете дали числата които сте маркирали съответстват на числата от вашия тото фиш. След като се уверите че всичко е попълнено коректно натиснете бутончето “Провери”.

5. Пред вас ще се зареди нова страница с печелившите тото числа, от която може да проверите дали вашия тото фиш е печеливш.

За още интересна информация свързан с тотото прочетете статията: Любопитна информация за тотото

Надявам се статията да ви е била полезна. 🙂

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!