≡ Menu

Часовници Festina: Официален времеизмервач на Тур дьо Франс

Знаете ли кой измерва времената на колоездачите на най-престижната колоездачна обиколка на планетата Тур дьо Франс? Това е Festina, марка основана в Швейцария през далечната 1902 година. От 1993 година фирмата е официален спонсор и времеизмервач на състезанието. Фестина участва в състезанието и със собствен колоездачен екип Festina Team.

Всичко това означава само едно, доверието с което се ползва Фестина е голямо и признато от всички. Марката часовници Festina както вече споменахме е Швейцарска фирма от най-висок клас. От 1980 година насам Фестина ползва механизми с Mecaquart. Това гарантира перфектно качество на часовника, както и отлична точност на показваното време.

Един от най-търсените модели на марката Chrono, през 2010 година претърпя пълна промяна и се появи Chrono Bike в чест на Тур дьо Франс. Това е един от най-търсените модели часовници в Европа от младите хора. Часовниците от тази серия се предлагат с кожени каишки, както и с метални верижки. Отличителното на серията е че се предлагат с ярко оцветяване на вложката зад стрелките. Предлаганите цветови гами са с цвят на портокал, тюркоаз, ярко зелено, светло синьо.

Най-елегантната и разбира се най-нова колекция на Фестина са керамичните часовници. Тя включва в себе си страхотна елегантност и изключителен дизйан. Керамичната серия часовници се предлага в два варианта, за мъжете и за жените. Дамските са с подчертано женствена визия и част от моделите са инкрустирани с камъни около циферблата. Мъжката керамична колекция часовници е реализирана с метални верижки в три основни цвята черен, металик и едидн модел в светло синьо.

През последните години, часовниците на Фестина са създали за себе си отлично мнение в клиентите и не напразно за една от търсените марки часовници в световен мащаб. Фестина инвестират големи суми в много, и различни спортни прояви като основни спонсори, чиста реклама или обличат определени спортисти. С тези си стъпки Festina искат да бъдат по-близо до младите и енергични хора. За Фестина главния и основен клиент е младия човек, именно за това те са се насочили към мероприятията който събират много млади хора, а именно спортните прояви.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!