≡ Menu

4 причини да харесваме гел лака

Едва ли е останала жена в България, а и по света, която да не е пробвала гел лак или поне да не е чувала за него. Отделяте си час и половина или два, ако искате и декорации, а после около месец имате прекрасен маникюр, без значение какво работите. Дори досадната домакинска работа като миенето на чинии няма да го съсипе. Та защо ние харесваме гел лака и защо вие да го харесате.

  1. Здравината – Гел лака издържа между три и четири седмици, в зависимост от вашата нокътна плочка и качеството на продуктите, които маникюриста използва. За да удължите живота на вашия гел лак ще трябва да забравите за някои вредни навици като самостоятелното му обелване. Гел лакът се сваля само със специални продукти, които могат да бъдат открити в професионалните магазини и салони за красота. Неправилното му премахване може да доведе до сцепване или обелване на ноктите.
  2. Уникален вид – При гел лаковете има много по-голямо разнообразие от цветове и ефекти, отколкото при обикновените лакове за нокти. Това гарантира уникалност на маникюра. Съществуват много възможности за декорации. В последните години има бум в развитието на гел лаковете и подобряване на тяхното качество.
  3. Гел лак у дома – Цените на гел лаковете, лампите за изпичане, както и съпътстващите продукти – обезмаслители, бази, топове, течности за почистване на лепкавия слой и други, намаляват поради голямото предлагане. Постигането на отличен резултат в дома вече е възможен. Онлайн магазините в това число и Bogen.bg предлагат голямо разнообразие от всички тези продукти, които можете да разгледате на http://www.bogen.bg/грижа-за-ноктите/лак-за-нокти. Все пак препоръчваме да не използвате китайски продукти, тъй като те често са не само с по-ниска цена, но и с по-ниско качество.
  4. Гел лак в салона – Жената има забързан и стресиращ живот, натоварена е с множество отговорности, както в службата си, така и у дома. Но все пак си остава жена. И салонът е едно от последните изцяло нейни убежища, нейното място за почивка, изолирано от проблеми. Веднъж в месеца си позволете да се поглезите. заслужавате го!
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!