≡ Menu

EVN има нова платформа за проверка на ток

Както повечето млади хора които използват интернет, така и аз освен за забавления го използвам и за това да улеснява моя живот.

Редовно вместо да си губя времето си по опашки, проверявам моите сметките за консумативи в интернет. Този месец докато проверявах сметката си за ток в сайта на ЕВН, се оказа че страницата им за проверка на сметка, е променена. Загубих сума ти време, за да разбера какво да направя за да проверя сметката си за ток към EVN.

Оказа се че ЕВН са създали нова платформа за своите клиенти, от която те да правят справка на сметките си за електричество. За всички тези нововъведения разбрах от сайта  и по конкретно от тази статия: EVN има нова система за проверка на ток – EVN проверка на сметка.

От въпросната статия разбрах, че за да проверя сметките си за ток към EVN, трябва да се регистрирам в сайта на електроразпределителната компания.

За да се регистрирате в сайта на ЕВН, се изисква регистрация с име, парола, клиентски номер, номер на фактура и емайл.

Лично аз възнамерявам да проверявам сметките си за ток от тук: EVN проверка на сметка.

Въпросния сайт освен възможност за проверка на ток, от сайта на ЕВН, предоставя и друга полезна информация, която помага за намаляване на сметките ми за електричество.

Но стига съм се отклонявала, искам да добавя че новата страница на ЕВН, дава възможност да платите и сметките си за ток, директно по интернет чрез системата им за онлайн разплащане, която за мен е доста удобна.

Лично аз бях доволна от старата елементарна страница на EVN за проверка на ток. Но след досадната регистрация в новата им платформа, бих казала че не изпитвам никакви затруднения, да проверявам сметките си за ток.

Надявам се новата платформа на ЕVN, за проверка на сметки за електричество, да няма сривове. Като цяло бих казала че ми харесва и я смятам за удобна.

Бих искала да чуя мненията на тези от вас, които са абонати на ЕВН, какво е мнението ви за новата платформа на компанията.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!