≡ Menu

Защо някои полети са толкова евтини?

Какво правим, когато трябва да намерим евтин полет, при това за много кратко време?

Ние знаем, че колкото по-рано закупим самолетния билет, толкова по-добре за нас, защото обикновено цените скачат до небесата точно две седмици преди полета.

Можем да рискуваме и да закупим самолетния билет в последния момент, когато авиокомпанията не е напълнила самолета и трябва да продаде останалите свободни места, но за целта трябва се абонирате за бюлетините на всички авиокомпании, за да може да получавате информация за цените в последния момент. А това е доста информация, която трябва да следите постоянно.

По този начин може да намерите евтини самолетни билети за европейски полети, но също така и за други части от света.

Съветваме ви първо да проверявате в различни уеб сайтове и да изчакате, преди да закупите билета, защото е възможно да има големи разлики в цените на авиокомпаниите.

Използвайте всякакви отстъпки, от които можете да се възползвате и най-вече преди всичко бъдете гъвкави във Вашия маршрут. Нищо ново за вас, нали?

И все пак защо някои от полети са толкова евтини, независимо от всичко?

Трябва да купуваме самолетни билети само от нискотарифни авиокомпании? Всичко идва от условията на самия полет. При нискотарифните авиокомпании има по-висока честота на използване на седалките, самолетите се използват по-често от тези на редовните авиокомпании, по-евтино е да се поддържат, а служителите получават по-ниски трудови възнаграждения.

Разбира се цената пада и от това, че самолетите на нискотарифните авиокомпании извършват директни полети и кацат на по-малки летища, и главното е, че билетите се закупуват онлайн и няма допълнителни такси, например като такси за хартиени билети, кетъринг, бизнес класа и др.

Различно е, когато купувате пакет, който включва всичко и когато купувате самолетен билет и хотелско настаняване отделно. Трябва само да проверявате и да се възползвате от специалните предложения.

Всъщност няма никаква мистерия в евтините самолетни полети, само добре организиран спестовен план!

Ето туристическа агенция, от която може да купувате самолетни билети и хотелско настаняване на добри цени:

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!