≡ Menu

Идеалната семейна почивка

Ако търсите перфектната семейна ваканция, тогава круизът е вашата форма на пътуване! С деца на кораб, няма как да сбъркате, тъй като всяка круизна компания предлага обслужване на семейства, както и безкрайни и разнообразни дейности за всички възрасти.

Докато почивате около басейна или на бара, вашите деца могат да се забавляват на водни пързалки, магически представления, пица парти, караоке, детски дискотеки, забавни интелектуални игри и много други!

Кой каза, че семейната почивка не е удоволствие за родителите? Отпуснете се напълно знаейки, че семейството ви е в добри ръце с добре обучен персонал, много възможности, и координирани действия. Възползвайте се максимално от следващата си ваканция и знайте, че семейството ви ще изживее пътуването на живота си заедно!

Детски и Тийн Дейности

На борда ще намерите дейности, предлагани за всяка възрастова група. С конкретни програми за малки деца, юноши и девойки, междинни възрасти, и тийнейджъри, никой няма да скучае! Дейностите са съобразени с интересите по възрастова група и включват всичко, за което можете да се сетите, като изкуства и занаяти, рисуване на лице, музикални забавления, конкурси и карнавали.

По-големите могат да се забавляват с различни бордни игри, рисуване върху дрехи, игри на открито, видео игри, и много други!

За междинните възрастови групи е осигурена денонощна забава с пинг-понг, джаги, баскетбол, въздушен хокей, танцови класове, класове за изработка на бижута, шоу за таланти, и много други.

Опции за почасова грижа

Възможности за почасово гледане на деца се предлагат на борда на почти всички големи круизни линии. Занимания обикновено са налични в следните диапазони на борда на най-популярните компании – възраст 3-6, 7-9, 10-12, и 13-17 години.

Интригуващи пристанищни дейности

Много круизни линии също предлагат организирани брегови екскурзии за семейства. Освен това, редица линии имат свои собствени частни острови, така че, в пристанището можете да се насладите на най-добрите частни плажове, разнообразни дейности, пазари и ресторанти, докато сте там! Можете да резервирате плаж оборудване, включително шнорхели, плавници, морски дъски, каяци, водни колела и други. Круизните компании, които предлагат достъп до частни острови са Disney Cruise Line, Princess Cruises, Royal Caribbean Cruise Line, Norwegian Cruise Line и Holland America Cruise Line.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!