≡ Menu

Как и къде да се пръскаме с парфюм

Шанел е казал, че една жена трябва да се пръска с парфюм на места, на които би желала да бъде целувана. Докато това най-вероятно е вярно (и доста френско), все пак също вземете в предвид следващите съвети.

Точките на Пулса

“Точките на пулса” са местата по тялото, до които кръвоносните съдове са най-близо до кожата. Тези точки излъчват топлина, което кара аромата на парфюма ви да се излъчва във въздуха (на принципа на дифузерите на етерични масла). Нанасяйте парфюма си на тези места, а именно – длани, шия, зад ушите, по гърдите, зад коленете дори и по вътрешната страна на лактите. И така носейки парфюма си, той ще се излъчва от кожата ви през целия ден.

Внимавайте!

Въпреки максимата на Коко Шанел, парфюмите не са добри на вкус. Когато ги нанасяте избягвайте тези места, по пакоито най-често ви целуват.

Как Да Нанасяме Парфюма

Нанасянето на парфюма не би трябвало да е проблем, даже това е най-лесната част. Просто напръскайте.

Някои жени обичат да пръскат от парфюма във въздуха и да минават през това място. Това е метод, който работи, но все пак малко от съдържанието отива на вятъра и следователно това не е много добър подход ако неможете да си позволите маркови парфюми всеки месец (което можете на дадения линк).

Нанасяйте парфюма си преди да си сложите бижута и дрехи. Някои парфюми могат да остаявт петна по някои тъкани, метали и перли. За дамите най-добрият начин да ароматизират дрехите си е да напръскват шала си.

Парфюмиране на Косата

Лек аромат в косата ви ще направи така той да ви следи в продължението на деня ви. Тези, които са близо до вас ще могат да се насладят с по-пълния аромат, а тези с които случайно се разминавате ще ви забелязват. Използвайте парфюм само върху измита коса. Нанасяйте го от дистанция така като алкохола може да доведе до изсушаване на косата и др.

Направете Уханието По-Дълготрайно

Има някои трикове, които ще направят уханието по-дълготрайно. Примерно – аромата изчезва по-бързо от суха кожа. Нанасянето на неароматизиран хидратиращ продукт е перфектната подготовка за слагането на парфюм. Така ще извлечета максимума от своя парфюм.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!