≡ Menu

Местата за забавление

Има места, на които човек трябва да отиде поне веднъж в живота си. Има места, които са определени за чудеса на света и трябва да се видят. Има книги с 500 места, които човек трябва да посети преди да умре. А има и места, на които човек просто отива, за да се забавлява.

Понякога в петък вечер, най-трудното решение е къде да отидеш да разпуснеш и да се забавляваш след дългата работна седмица.

Точно когато си изправен пред такова трудно решение има един блог много интересен, който може да даде отговор на този въпрос.

На този блог за ценители на забавленията и бохемския живот, може да се намери информация за почти всяко място, на което се случва нещо интересно от нощния живот на София, и не само.

Ако не знаете къде да отидете, за да се забавлявате, може да сърфирате в интернет. За разлика от Гугъл, блогът за местата ще ви даде наистина конкретен отговор, а няма да ви предложи класически концерт на софийската филхармония докато търсите метъл концерт в София тази вечер по съвпадение на ключовите думи и днешната дата.

В този блог всеки може да коментира статиите и новините за любимите или не дотам любими събития и места за забавления.

Това е място, на което може да срещнете хора, които обичат да коронясват и са ценители на всичко, от което може да се чувстват добре – от качествения алкохол до хубавата музика и удобните мебели. Място, на което да се споделят най-яките вечери в най-яките заведения и най-интересните събития, и да се обменя добър или лош опит от местата за забавления.

Освен полезната информация за концерти, партита и фестивали, на блога може да се намери и програмата на някои от най-популярните клубове и барове, поне доколкото самите заведения ги оповестяват.

Този блог дава възможност да се открият нови места, на които да срещнете хора със сходни интереси в областта на музиката, танците, алкохола и забавленията.

Това е блог за информация за местата, на които се случват интересни неща и се срещат интересни хора – местата, на които свири любимата рок група или приготвят любимия коктейл. Защото има места, които заслужават да се говори за тях, за да дават пример на останалите. Защото думата „забавление” винаги означава нещо приятно – приятна обстановка, хубава музика, добра храна, качествен алкохол, прилични цени и страхотни хора. Защото навсякъде по света хората обичат да се забавляват.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!