≡ Menu

Най-Добрите Парфюми за Жени

Търсите кои са най-продаваните дамски парфюми? Това е селекция, която ще ви спести време и пари. Секси и чувствителни, това са маркови парфюми, които говорят за умната, силна и уверена жена. Сексапил, фантазия и мистерия.

ACQUA DI GIO за Жени от GIORGIO ARMANI:

Създаден през 1994 година този парфюм е резултат от типична за марката черта, която ще запомните. Лилия, бергамот и много други, това едва ли ви интересува – Аква ди Гио е един популярен парфюм, както за всекидневна употреба, така и за всяко важно събитие.

BURBERRY за Жени от BURBERRY:

Създаден през 1995 година, това е много популярен парфюм, смесващ уханията на праскова, кайсия и невен. В средата на уханието се усещат боровинки и сандалово дърво. Прибавяйки и жасмин и ванилия, това става един много секси парфюм за всякакви случаи.

EUPHORIA от за Жени от CALVIN KLEIN:

Името подсказва за какво всъщност става въпрос. Чисто откритият сексапил, фантазия, която добавя и елемента на мистерия. Дори и да е чувствен аромат, Еуфория е за силната, умна и уверена жена, която изпитва удоволствието да разчупва ежедневието по различни начини. В уханието контрастират екзотични плодове и съблазнителни цветове, които създават богато и меко ухание.

DAISY за Жени от MARC JACOBS:

Пуснат на пазара през 2007г. Това рядко ухание притежава специална смесица от ягода, аромат на виолетки, грейпфрут, жасмин, ванилия и други. Това е парфюм, който е препоръчителен за всяка жена и за всеки случай.

CK ONE за Жени и Мъже от CALVIN KLEIN:

Създаден през 1994 година, това се води като унисекс парфюм. Има много жив аромат, създаден от аромати от природата, като включва портокал, лимон и жасмин. Роза, сандалово дърво и пачули правят това перфектният ежедневен парфюм. Разглеждайки отзивите за уханието му, съдя, че той е повече за дамите заради цветния си аромат.

DKNY BE DELICIOUS за Жени от DONNA KARAN:

Нов, много силен, сочен и много секси. Поставящ ви повече на невинната страна, този парфюм ви прави абсолютно секси, провокативни и отворено чувствени и приятелски.Силно привличащ – невероятното му ухание ще го направи един от любимите ви парфюми.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!