≡ Menu

Топ 5 на Дамските Парфюми

Това с списък включващ топ 5 на дамските парфюми – за подарък или за вас – това са все предложения, които ще ви харесат и ще си заслужават всяка стотинка похарчена за тях.

Miss Dior от Christian Dior

Мис Диор от Кристиан Диор е модерен парфюм, който събира в себе си вечния дух на уханията от Диор. Дамата, която носи този аромат показва изисканост и изтънченост комбинирани със самочувствие, увереност. Взето заедно – това е наистина парфюм, който привлича. Нотките, които могат да бъдат доловени са гардения, галбан, бергамот, жасмин, нарцис, роза, пачули, дъбов мъх, лабданум, сандалово дърво.

Romance by Ralph Lauren

Както и самото име казва – това е парфюм за жената, която вярва в романтиката и любовта. Чувствен и копринен – Романс е препоръчителен за употреба през вечерта.

Blonde by Versace

Класифициран е като луксозен, цветен аромат, който е препоръчителен за употреба за срещи предвещаващи романтика. Това ухание е създадено през 1995 в чест на сестрата на Джани Версаче – Донатела. Блонде е един много женствен парфюм, с интензивна и съблазнителна флорална композиция.

Black Cashmere by Donna Karen

Черният Кашмир от Дона Каран е много женствен парфюм създаден от парфюмериста Родриго Флорес-Роух и пуснат на пазара през 2002 година. Нотки на шафран, пачули и други се вливат в една изискана композиция.

Coco Mademoiselle by Channel

Коко Мадмоазел от Шанел е дамско ухание, което е препоръчано предимно за употреба през деня. Парфюмът е пуснат през 2001 година и има модерна композиция от жасмин, бергамот и портокал с нотки на топъл мускус. Той кара жената да се чувства вълнуваща, свежа, неустоймо секси и женствена.

Тези парфюми са идеални за рождени дни, свети Валентин, както и за всеки един друг повод. Ако искате да направите добър подарък на жена си или приятелката си, това са все ухания, които трябва да имате в предвид. Няма дама, която да може да им устой.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!