≡ Menu

Хипи стилът се завръща на модната сцена

Нежни цветове и материи, изобилие от детайли, небрежен стил, заимстван от 60-те. Това е хипи стилът на миналия век, който тихо се промъква и в наши дни. Съвременните дрехи често обхващат някои елементи и дават възможност на новият хипи стил да се завърне малко облагороден и значително по-обновен.

Какво предлагат актуалните модни тенденции и как да се облечете дори в края на лятото, научете сега с магазин за маркови дрехи:

Елфи излъчване – нежна туника от шифон в стил ампир може лесно да се съчетае с груби спортни дънки, втален модел.

Стил и етно – трикотажните едноцветни потници съчетани с ориенталски модел панталон ще създадат топло излъчване. Такова може да се допълни с голямо бижу с едър камък. Шал с пайети, грациозно ще допълни ориенталската нишка в тоалета.

Секси туника – такива са моделите блузи и туники в полупрозрачни материи. Те са идеални за лятото, но не пречи да се носят и през топлите дни на есента. За повече прохлада се препоръчват памучни материи. Романтична визия може да създадете и с розови или кремави нюанси потници, блузи и тениски. Дантелата задължително трябва да присъства при тях.

Изобилие от дипли и гънки – представете си панамена шапка с голяма периферия, подобна на тези от летния сезон, които се носят на плажа. Някои могат да ги оприличат с бомбе, а други с аристократичните капели. Какъвто и модел да изберете той добре ще си партнира с дълга елегантна рокля от фина материя. За завършек на тоалета може да добавите лека, плетена жилетка тип „прегърни ме“. Всичко това с много дипли и голямо бюстие в роклята ще загатва за екзотична визия. Идеално подхожда широк колан в златист цвят.

Ориенталски модели дрехи – тук се отнасят както изобилие от дрехи внос, така и туника от шифон. Такава може да се съчетава със златисти мотиви, сатен и в комбинация с шалвари. Ако се питате, какво е Paisley е добре да знаете, че това е мотив, който силно прилича на капка, извита в тънкия край. Такъв често се изобразява в дрехи с етно мотиви.

Етно туники – те са идеални за съчетание с деним. Ако искате да сте модна дикататорка, то спрете се на актуални модели туники от памук, коприна, атлазена, трикотаж и много принтове.

Хипи рокли – защо не, при това ако е ефирна и от естествена материя като памук. Дължината има значение. Щампите също могат да са избирани според индивидуалните предпочитания. Може да откраднете идеи от индийския ориенталски стил шарки. Такива често са и хит за сезона.

Небрежни и семпли дамски блузи – дали те ще са кройка „кафтан“ или в семпъл бял цвят, това почти няма значение. Важното тук е какви са моделите и дали са подходящи кройките за сезона. Ръкави тип прилеп навяват за много актуалните туники, а материите гарантирано трябва да осигуряват нужната прохлада, дори в есента. За по-взискателните към елегантни тоалети се предлагат и блузи, потници с жабо в трикотажна рамка. Такива може да избирате в небрежен цвят с набор на талията.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!